Om mig/kontakt

Om mig/kontakt

Välkommen till ”Renovering & Familjeliv” – En Blogg med hjärta och hem

Hej där! Jag är så glad att du har hittat till min blogg. Mitt namn är Anna och jag är kvinna med många hattar – jag är både en passionerad inredningsentusiast och en stolt medlem av en härlig familj. Jag arbetar också i en underbar inredningsbutik, och det är min glädje att få dela med mig av mina upplevelser och insikter i renoveringens värld samt mina äventyr som en del av en livlig familj.

Om mig:

Först och främst är jag mamma till två underbara barn och gift med min barndomskärlek, Jonas. Livet med barn är alltid fullt av överraskningar, skratt och äventyr. I min blogg delar jag med mig av våra bästa familjetips och roliga historier från vår vardag.

Utöver att vara en hängiven familjemamma är jag också en inredningsnörd. Jag älskar att omvandla rum och hem till vackra och funktionella platser. Mitt arbete i inredningsbutiken ger mig möjligheten att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna och produkterna. På bloggen delar jag gärna med mig av mina bästa inredningstips, DIY-projekt och inspiration för att skapa ett hem som är både vackert och praktiskt.

Bloggens Innehåll:

  1. Renovering och Inredning: Följ med mig när jag tar er med på resan att omvandla vårt hem. Jag delar projekt från vår egen renovering, ger tips om färgval, möblering och hur man skapar en hemtrevlig atmosfär.
  2. Familjeliv: Familjelivet är hjärtat av allt vi gör. Jag delar öppenhjärtigt våra familjeäventyr, våra mest älskade traditioner och våra lärdomar som föräldrar.
  3. Produkttips: Som anställd i en inredningsbutik har jag privilegiet att få testa och utvärdera en mängd olika produkter. Jag delar mina recensioner och rekommendationer så att du kan göra kloka inköp för ditt eget hem.
  4. DIY-Projekt: Om du älskar att pyssla och skapa, kommer du att älska mina DIY-projekt. Jag ger dig steg-för-steg-instruktioner för att skapa vackra hemmagjorda dekorationer och möbler.

Varför du ska följa min blogg:

Om du letar efter inspiration och råd om renovering, inredning och familjeliv, så är du på rätt plats. Jag strävar efter att skapa en gemenskap av likasinnade människor som delar min passion för att skapa vackra hem och ha en meningsfull familjetid.

Jag ser fram emot att ha dig med oss på den här spännande resan. Tillsammans kan vi skapa vackra hem och göra familjelivet ännu mer fyllt av glädje och minnen. Tack för att du är här, och tveka inte att dela dina egna erfarenheter och kommentarer. Välkommen till ”Renovering & Familjeliv”!

Många hälsningar, Isabelle

Vill du kontakta mig skriv en kommentar med din epost så skriver jag till dig i privat mail.